Har du brug for hjælp?

XXL lommelærke med indgravering

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gave er helt rigtig til den, der ikke længere kan stille sig tilfreds med en almindelig lille lommelærke. Denne lommelærke kan ikke helt være i din lomme, da den faktisk har plads til 1,8 liter drikkevarer. Den er derfor en oversize XXL lommelærke. Udover at være kæmpe stor, så kan denne gave indgraveres med op til 10 tegn. Skriv navn, kælenavn eller lige, hvad du har lyst til. En sjov gaveide til en 30 eller 40 års fødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kæmpemæssige lommelærke er udsædvanlig, for lommelærker som man kender dem er i en størrelse, der som navnet antyder, kan være i din lomme uden problemer. Det kan denne lommelærke ikke lige, da den har plads til 1,8 liter drikkevarer. Fylder du den med alkohol, skal det nok blive en sjov aften. Der vil i hvert fald være nok til, at du kan dele med alle dine venner, der ikke vil klage.
Udover denne lommelærkes størrelse, er den også speciel, fordi du har 10 tegn at gøre godt med til at indgravere denne lommelærke. Bogstaverne vil stå på langs henover lommelærken. Du kan for eksempel vælge at skrive dit navn eller kælenavn, så alle kan se, at lommelærken tilhører dig. En sjov, anderledes og personlig gaveide, der helt sikkert vil skabe grin og glæde hos modtageren. Det er ikke hver dag, man ser en lommelærke i denne størrelse.

Detaljer

  • Kapacitet: 1,8 liter
  • Materiale: rustfrit stål
2020-10-24T04:40:43+00:00