Har du brug for hjælp?

White Tea-gavesæt

169 kr
Inkl moms
- +
Et White Tea-gavesæt er afslapning, forkælese og luksus i én og samme gave. Hvid te er kendt for sin skønne duft og dens plejende virkning på huden. Med denne gave giver man en ægte wellness-følelse, som kommer modtageren til gode, uanset om det er en gave til mors dag, til en god veninde eller en hjælpsom kollega.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et White Tea-gavesæt er en super fin gave, der vil gøre dem, der har brug for afslapning i hverdagen, rigtig glade. Også dem, der elsker den skønne og forfriskende duft af hvid te vil elske dette gavesæt. Gavesættet er nemlig fyldt med produkter, der dufter af hvid te og giver ren afslapning. Denne gave er til dem, der trænger til afslapning og nydelse. Et White Tea-gavesæt indeholder en samling af skønne, velduftende produkter lige fra sæbe, til skumbad, scrub og bodylotion. Kort sagt: Alt, hvad man har brug for til en dag, der står i forkælelsens tegn.
De forskellige produkter er samlet i en yndig gaveæske i sort/hvid design, som man også kan beholde efter, at man har opbrugt produkterne. I en travl og stresset hverdag skal man engang i mellem give sig selv tid til at slappe af og nyde, og her spiller dette gavesæt en central rolle. Det inviterer nemlig til, at man sætter noget tid af til sig selv. Denne gave er oplagt til dem, man føler har brug for noget selvforkælelse. Altså en perfekt gave til den gode veninde, hjælpsomme kollega eller verdens bedste mor.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 40 ml badesæbe, 140 ml skumbad, 60 ml peeling, 60 ml bodylotion, 2 x 40 g fizzer, 45 g sæbe
  • Mål: 16 x 11 x 18 cm
2020-10-27T12:23:34+00:00