Har du brug for hjælp?

Wellnessroulade-gavesæt

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Lyst til noget sødt? En rigtig sukkergris? Snydt! For denne wellnessroulade indeholder ikke sukker og kalorier, den indeholder i stedet to søde gæstehåndklæder, som tilsammen ligner en roulade, når de er rullet sammen. Med det kreative wellnessroulade-gavesæt har du en sjov og dekorativ gaveide til en værtindegave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gave er om noget iøjefaldende. Det er en sand wellnessroulade, da gaven nemlig til forveksling ligner en ægte roulade. De fleste af os kender den klassiske kage, der kan købes i supermarkedet i forskellige udgaver, men i dette tilfælde er det en noget større roulade med et noget mindre sukkerindhold. Istedet finder man i gaven to bløde og lækre gæstehåndklæder og tilmed en magnetisk dekorationsfrugt. Disse håndklæder vil være en sjov indretningsdekoration at have i badeværelset, som både er sød, sjov og praktisk.
Et wellnessroulade-gavesæt er en oplagt gaveide til dem, der lige er flyttet hjemmefra, som indflyttergave eller bare til dem, er er vilde med kage og roulader og aldrig kan få nok. De vil helt sikkert blive meget begejstrede for denne gave, der vil bringe et stort smil på læben. Skøn gaveide, der vil passe super i hjemmet som gæstehåndklæder.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 2 gæstehåndklæder på ca. 30 x 30 cm pr. stk., magnetisk dekorations-frugt
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mål: ca. 7 x 17 cm
2020-10-27T13:42:28+00:00