Har du brug for hjælp?

Vodkaflaske-geléform

109 kr
Inkl moms
-15,00 %
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Og vi introducerer hermed den nyeste trend direkte fra USA. En trend, der nødigt skal mangle til den næste fest - nemlig budding eller jello med alkohol i, eksempelvis vodka! Her har vi en flot form der passer perfekt til at lave alkohol-budding i til den næste fest, nemlig en vodkaflaske-form til gelé. Skøn gaveide til festaber i alle afskygninger!

Beskrivelse

Hvad kan dog være mere passende til den næste fest end den skønne gaveide, vi har fundet frem her? Her taler vi nemlig om en vodkaflaske-form til gelé eller på andre kanter budding, som på amerikansk også er kendt som jello. Denne vodkaflaske-form gør det nemt som aldrig før at skabe den perfekte fest. Man rører simpelthen bare sine ingredienser sammen, hælder den færdige miks i vodkaflaske-formen, og derefter har man en perfekt budding, der indeholder vodka, og når formen er klar, popper man indholdet ud, og indholdet har taget form som en vodka-flaske, der kan spises. Det vil helt sikkert blive et mega hit til den næste fest, og gaven er oplagt som super gaveide til festaber i alle afskygninger, der altid er klar på fest og farver.
Budding i vodkaflaske-formen vil skille sig ud på den næste buffet og helt sikkert skabe gode minder og nye oplevelser til de fremtidige fester i venners lag. Man kan også være kreativ og lade sig udfolde sig - måske sørger formen for, at en ny budding-master bliver skabt!

Detaljer

    Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

    2019-10-21T23:58:09+00:00