Har du brug for hjælp?

Vodkaflaske-geléform

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Og vi introducerer hermed den nyeste trend direkte fra USA. En trend, der nødigt skal mangle til den næste fest - nemlig budding eller jello med alkohol i, eksempelvis vodka! Her har vi en flot form der passer perfekt til at lave alkohol-budding i til den næste fest, nemlig en vodkaflaske-form til gelé. Skøn gaveide til festaber i alle afskygninger!

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad kan dog være mere passende til den næste fest end den skønne gaveide, vi har fundet frem her? Her taler vi nemlig om en vodkaflaske-form til gelé eller på andre kanter budding, som på amerikansk også er kendt som jello. Denne vodkaflaske-form gør det nemt som aldrig før at skabe den perfekte fest. Man rører simpelthen bare sine ingredienser sammen, hælder den færdige miks i vodkaflaske-formen, og derefter har man en perfekt budding, der indeholder vodka, og når formen er klar, popper man indholdet ud, og indholdet har taget form som en vodka-flaske, der kan spises. Det vil helt sikkert blive et mega hit til den næste fest, og gaven er oplagt som super gaveide til festaber i alle afskygninger, der altid er klar på fest og farver.
Budding i vodkaflaske-formen vil skille sig ud på den næste buffet og helt sikkert skabe gode minder og nye oplevelser til de fremtidige fester i venners lag. Man kan også være kreativ og lade sig udfolde sig - måske sørger formen for, at en ny budding-master bliver skabt!

Detaljer

    2020-10-29T23:44:06+00:00