Har du brug for hjælp?

Vinsæt med indgravering

559 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gave er den perfekte gave til den, der elsker vin. Her får du nemlig tre ting, der gør det nemmere at håndtere vin. De tre vin-accessories står på en dertilhørende holder af bambus, som du kan indgravere, så den passer lige til modtageren af gaven. Det vil gøre, at vinsættet faktisk kan stå til pynt i dit hjem, når det ikke er i brug. Du kan indgravere op til 25 tegn, så du kan for eksempel skrive "Til vinelskeren" samt et navn på bambus-holderen. Perfekt personlig og anderledes gaveide til vinelskeren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

At nyde et godt glas eller en god flaske vin bliver nu gjort meget nemmere og mere stilet med dette gavesæt. Gavesættet er oplagt til vindrikkeren og vinelskeren, for sættet indeholder tre vin-accessories, der står på en medhørende holder af bambus. I sættet får du en proptrækker, der også har en folie-skærer, så du hurtigt, nemt og sikkert får både folien og proppen af vinflasken. De to andre ting i sættet er vinskænkere, der flot skænker vin fra flasken til vinglasset. De to proppe er i forskellige størrelser. Holderen er lavet af bambus og på siden af holderen har du mulighed for at få indgraveret op til 25 tegn af eget valg. Det betyder, at du kan skrive "jeg elsker vin", "til vinelskeren Michael" eller hvad du nu end ønsker. Vinholderen gør, at når sættet ikke er i brug, kan det stadig pynte og stå flot i dit hjem. Gaveideen til vinkendere!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder proptrækker med integreret foliekniv, 2 vinskænkere i forskellige størrelser og holder af bambus med personlig indgravering
  • Materiale: metal og bambus
  • Mål: ca. 38 x 30 x 8 cm
2020-09-18T13:17:37+00:00