Har du brug for hjælp?

Vinprop og glasmarkører

215 kr
Inkl moms
- +
Et øjebliks uopmærksomhed og ups, så har man taget en tår af det forkerte glas. For at det ikke skal ske når dine venner inviterer på et glas vin, kan du give dem disse seks små glasmarkører med tilhørende vinprop. Så ved alle gæster, hvilket glas der er deres, og vinen forbliver frisk og lækker! En super ide til en værtsgave, til vinkenderen eller til fars dag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nogen ganske sker det, at man glemmer, hvilket glas, der var ens eget, mens man sidder fordybet i en spændende samtale om den sidste film man så i biografen eller om en sjov oplevelse man har haft ugen før. Ved et uheld kommer man til at tage en tår af det forkerte glas, fordi de alle ligner hinanden. For at det ikke skal ske i fremtiden, når der nydes et glas vin, kan du give disse glasmarkører som gave. De forskelligt designede og abstrakte former kan ganske nemt placeres på glassets stel.
Dette er også en god ide til vinsmagninger, når det enkelte glas med de forskellige vine skal markeres. På den måde ved man altid i hvilket glas der er Bordeaux, Merlot eller Malbec. Der følger også en prop med til vinflasken, så vinen kan holde sig længere, hvis flasken ikke skulle blive tømt. En god gaveide til alle, der godt kan lide at drikke vin med deres venner og som bare gerne vil koncentrere sig om at have en god samtale med deres venner.

Detaljer

  • Beskrivelse: metalring med gummi til at lukke vinflasken med; 6 forskellige, abstrakte ringe til vinglassets stel
  • Materiale: gummi og kobber
  • Mål (prop): 5 x 10,1 x 1,3 cm
  • Mål (markører): 2,5 x 2,5 x 0,6 cm
2020-10-29T23:52:33+00:00