Har du brug for hjælp?

Verdenskort med skrabefelter

169 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvem kunne ikke have lyst til at rejse verden rundt! Med dette verdenskort med skrabefelter skal inspirationen nok komme. Skrab de lande, du har besøgt, og dan dig et overblik over, hvor du har været, og hvad du stadig mangler at opleve. En god gaveide til backpackerne!

Other customers bought

Beskrivelse

Vi rejser mere end nogensinde før. Du har måske allerede været på backpackertur i Sydøstasien, på road trip i USA, safari i det vilde Afrika, eller du har rejst Sydamerika tyndt. Med dette verdenskort med skrabefelter kan du nu derhjemme på væggen danne dig et overblik over alle de steder, du har rejst, og samtidig se, hvad du mangler at kunne tjekke af på listen.

Under skrabefeltet for hvert land gemmer der sig små og detaljerige illustrationer, der repræsenterer lige netop den region, så hver gang du har rejst til et nyt land, kan du komme hjem og se, hvad der mon dukker op, når du skraber feltet fri. Verdenskortet er en rigtig god gaveide til alle backpackerne, der dårligt kan komme hjem fra en tur, før de er ved at planlægge en ny. Med kortet kan de også mindes deres mange rejser, når de går forbi det hjemme i stuen.

Detaljer

  • Beskrivelse: verdenskort med skrabefelter
  • Materiale: kvalitetstryk med 250 g papir
  • Mål: 97,5 x 56 cm
  • Bemærk: teksten på kortet er på tysk
2020-06-02T14:07:16+00:00