Har du brug for hjælp?

Vandtårnsvase

195 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Man kan vel godt argumentere for, at en vase er en form for vandtårn; den er ofte høj og indeholder vand. Nu har designeren bag denne vase taget ideen skridtet videre og givet vasen små trapper samt afbilledet to fugle på siden. Resultatet er en vandtårnsvase, der er et flot og anderledes alternativ til vasen, der skal holde den næste buket blomster.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er en oplagt gave til hende, der går lidt mere op i indretning og design end de fleste. Det er en anderledes og unik gaveide, som er et fint alternativ til de ofte kedelige og neutrale vaser, man kan have stående i hjemmet. Vasen er hvid, så den passer ind i de fleste indretningsstile, og på afstand ligner den en helt almindelig vase. Når man kommer tættere på vasen, ser man dog hurtigt, at her er en særlig pyntegenstand, som man ikke har set før. En vandtårnsvase er nemlig lige præcis det, som ordet indikerer: En vase, der er designet som et vandtårn. Vasen er rund, som et tårn, med små trapper, en lille dør, et par vinduer og nogle søde fugle, der sidder på siden.
Alt dette er integreret i vasens design på en nydelig og diskret måde, som skaber en anderledes og dynamisk pyntegenstand, der både fortæller en historie, pynter i hjemmet og holder blomsterne friske. Det er en original og nytænkende gaveide, som går perfekt til mors dag-gaven, en god bedring-gave eller en gave til svigermor.

Detaljer

  • Materiale: porcelæn, glaseret indeni, ikke glaseret udenpå
  • Mål: 15 x 8 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-10-24T04:34:47+00:00