Har du brug for hjælp?

Vandhane-proptrækker

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu kan man lave vand om til vin . sådan da! Illusionen om det bliver i hvert fald velbevaret med denne vandhane-proptrækker, som trækker proppen til din yndlingsvin samtidig med at den har et design som en vandhane. Den er nem og enkel at bruge og bliver aldrig væk på grund af den røde farve og det specielle design. Proptrækkeren er praktisk, sjov og en anderledes gave til alle vinentusiaster.

Other customers bought

Beskrivelse

Proppen skal trækkes for at man kan kaste sig over sin yndlingsflaske med de saftige druer. En proptrækker fås i mange former og afskygninger, men behøver bestemt ikke være kedelig. Denne vandhane-proptrækker er formet som en vandhane og trækker en prop ligeså godt som enhver anden proptrækker.
Den praktiske og uundværlige proptrækker måler 12 x 6 cm og er lavet af en zinklegering. Den er lavet i en dejlig rød, som henleder tankerne til de gamle vandhaner. Den er den nem at bruge og lige til at have med i picnickurven. Den går perfekt sammen med den næste værtsgave, hvor du vil give en god flaske vin. Her er gaven til alle, der elsker de frodige druer.

Detaljer

  • Materiale: drejespiralen er lavet af en zinklegering og håndtaget er af polyester
  • Mål: 12 x 6 cm
2020-10-21T23:19:44+00:00