Har du brug for hjælp?

Gaver til valentinsdag 2019 | Gaveideer.dk

Gaver til valentinsdag 2019 for alle dem du holder af

Se alle vores gaver til valentinsdag her

 

Derfor skal du købe en gave til valentinsdag

Valentinsdag er højtiden for alle par og alle der elsker kærlighed. Det er en perfekt dag til at vise din udkårne hvor meget du sætter pris på ham eller hende, og der er rig tradition for at give søde og romantiske gaver den 14. Februar. Uanset om det er en nyligt opstået flirt, en kæreste eller din mand eller kone, så er der ingen tvivl om at en valentinsgave er på sin rette plads. Hvis du vil gøre noget helt specielt for din partner, så er valentinsdag en dag du ikke må glemme. Det er den dag, hvor man kan opføre sig som nyforelskede igen, og hvis man efterhånden også har en del år på bagen i sit ægteskab, så vil gamle sommerfugle helt sikkert blusse op i maven igen, når din udkårne og du udveksler søde valentinsgaver og romantiske overraskelser.

Hvorfor fejrer vi valentinsdag?

Legenden siger, at der var en præst i det gamle Rom, Sankt Valentin, som viede forelskede soldater i hemmelighed, og trodsede kejserens absurde forbud mod vielser, og derfor blev han straffet til døden. Det siges at han skrev et brev en pige, som han var forelsket i, og underskrev det med “din Valentin” lige inden han blev henrettet d. 14. Februar. Legenden her er blot en af flere teorier om valentinsdagens oprindelse, men denne er en af de mest populære, hvilket man godt kan forstå, for hvem kan ikke lide en romantisk fortælling? Historier om valentinskortet ligger til grund for at vi i dag fejrer kærligheden på Valentinsdag. Foråret er lige om hjørnet og kærligheden kan atter blomstre. Der er nogle, som bruger valentinsdag som undskyldning til endelig at fortælle en helt speciel person, at de er smask forelsket i ham eller hende, og måske skriver de et lille valentinskort som sankt Valentin eller giver en nøje udvalgt gave. Nogle par fejrer dagen ved at holde helt fri og dedikere dagen til hinanden. Hverdagen kan jo nogengange være så hektisk, at man glemmer at give sin partner opmærksomhed. Man kan også fejre dagen på en simpel måde, ved at gøre en lille gestus, som at give en gave, blomster eller chokolade til sin kæreste eller ægtefælle, hvilket også er det mest udbredte, og nok det som valentinsdag er mest kendt for. Uanset hvordan man fejrer valentinsdag, så kan man ikke komme uden om at det er den meste romantiske dag på året verden over.

Gaveideer til valentinsdag

Der er mange gode ideer til romantiske gaver, og hvis du vælger med hjertet, vil du helt sikkert også gøre vedkommende varm om hjertet. Om det er et oplevelsesgavekort for to til en romantisk middag, en stille og rolig vinsmagning, en flyvetur i helikopter, der skærper alle sanser eller noget helt fjerde, så er der ingen tvivl om at en oplevelse er en romantisk gave til Valentinsdag og I kan ovenikøbet nyde gaven sammen, hvilket gør den oplagt som valentinsgave. Hvis man gerne vil give noget mere simpelt, har vi også en del at byde på af gaveideer. Det oplagte bud er selvfølgelig en forgyldt rose i 24 karat guld, som ikke visner som en almindelig rose, den og mange andre gode ideer til valentinsdag finder du hos Smyla.dk

1. Massage i eget hjem

 

Se mere

2. Kæresteerstatning

Se mere

3. En stjerne til en stjerne

 

Se mere

4. Bodypaint med fjerpen

 

Se mere
 

5. Guldrose med indgravering

 

Se mere

 

Du finder alle vores gaver til valentinsdag lige

Her

2020-09-21T09:21:51+00:00