Har du brug for hjælp?

Vægdekoration med sommerfugle

215 kr
Inkl moms
- +
Med denne vægdekoration med sommerfugle kan du give 24 små sommerfugle til venner eller familie som kan hænge dekorativt på væggen. I diskret chrome-optik skaber de små sommerfugle godt humør og er en flot tilføjelse til stuen, entreen eller soveværelset. Sommerfuglene er forskelligt designet - som var de en rigtig sværm på en blomstereng. En rigtig sød gaveide til venner og familie eller som mors dag-gave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne fine gaveide går det fra vinter til forår på et øjeblik! Disse 24 søde sommerfugle vil helt sikkert lede dine tanker hen på en blomstereng, der blomstrer på en forårsdag. Med denne vægdekoration med sommerfugle til soveværelset, stuen eller spisestuen, kan du selv bestemme, hvornår foråret skal komme - også selvom det skulle være snevejr og frost udenfor! De 24 små sommerfugle, der er lavet af nikkel, kommer i tre forskellige varianter for at give indtryk af en sommerfuglesværm. Størrelserne varierer i tre forskellige størrelser og er på 7,6 x 12,7 cm, 11,4 x 10,2 cm og 15,2 x 15,2 cm.
De små sommerfugle anbringes meget enkelt på væggen med lim. På den måde skal man ikke bruge værktøj til at lade dem flyve rundt og pynte. En utrolig sød og kreativ gaveide, som kan bruges til flotte og kreative dekorationer hjemme hos venner, veninder og og familiemedlemmer, der har sans for design og kreativitet!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 24 sommerfugle i 3 forskellige designs og størrelser samt lim til opsætningen
  • Materiale: nikkel
  • Mål: 15,2 x 15,2 cm, 11,4 x 10,2 cm og 7,6 x 12,7 cm
2020-10-25T02:59:06+00:00