Har du brug for hjælp?

Vægdekoration med blomstermotiv

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Flower Power til hjemmet! Med dette blomstersæt kan du give blomsterbørn nogle flotte dekorationsblomster til væggene. Sættet indeholder ni blomsterdekorationer i tre forskellige farver - lavet i træ og filt. En vægdekoration med blomster skaber en dejlig stemning og er charmerende i såvel stue, sove- og børneværelse! En rigtig sød og kreativ gaveide til venner, veninder og familie!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når blomsterne udenfor begynder at få farve, er det endelig blevet forår! Med denne gaveide kan man dog starte denne dejlige årstid lidt tidligere! Med en vægdekoration med blomster sættes der lys på en grå vinterdag, og man bestemmer helt selv, hvornår foråret skal komme. Sættet, som er en god gave til alle, der holder af blomster men som ikke selv har grønne fingre, består samlet af ni flotte blomster.
Blomsterne er med sine farver i sort, grå og rosa holdt i et klassisk look og skaber stemning hele året. Designeren af blomsterne har udtalt, at han var inspireret af kirsebærtræer, hvilket man godt kan ane, når de hænger dér på væggen. Blomsterne er lavet af træ og filt, der tilsammen udgør en flot kombination af hårdt og blødt materiale.
Med en vægdekoration med blomster dufter der desværre ikke ligesom rigtige blomster, men så kan man gøre brug af andre tricks (som f.eks duftekstrakt). En rigtig fin gaveide, der helt sikkert vil gøre det lidt mere hyggeligt og stemningsfuldt hos venner, veninder og familie!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 9 blomster-vægdekorationer i 3 forskellige farver samt lim til opsætningen
  • Materiale: filt og træ
  • Mål: 4,4 x 4,4 cm
2020-10-24T05:20:03+00:00