Har du brug for hjælp?

Universal rejseadapter

109 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

At rejse til andre steder i verden og opleve nye lande er fantastisk, men deres stikkontakter er upraktiske - de passer jo ikke til vores stik. Hvis du tager til Afrika og Asien med den universelle rejseadapter, så er du ude over det problem, nu vil du altid kunne oplade din telefon, laptop eller iPad. Den praktiske adapter kan bruges i mere end 150 lande og er en virkelig brugbar gave.

Beskrivelse

Hvis din ven kan lide at rejse, eller din søn er nysgerrig efter at opleve andre lande, eller mor flyver og farer verden rundt med sit job - så er det her en fantastisk gaveide til dem alle. For selv om det er fantastisk at rejse verden rundt og opleve nye steder, som eksotiske byer og uspolerede landskaber, så er der én ting, der altid er lidt forstyrrende: stikkontakterne. Det er frustrerende, når du ikke kan få opladt den bærbare computer eller føntørret dit hår efter badet. Med den universelle rejseadapter har du nu mulighed for at få strøm til alle dine gadgets på rejsen.

Den smarte lille hjælper passer i stikkontakter i over 150 lande i Europa, Amerika, Asien, Afrika og Australien. De to halvdele af adapteren kan sættes sammen til en praktisk kasse, og det betyder, at den er nem at have med dig, for den fylder næsten ingenting. Gør ferien ekstra behagelig - denne gaveide er en problemknuser.

Detaljer

  • Beskrivelse: universal rejseadapter i praktisk opbevaringsboks
  • Brugsanvisning: kan bruges til alle elektroniske enheder og opladere i mere end 150 lande i Europa, Amerika, Afrika, Asien og Australien
  • Mål: 6 x 5,5 x 4,5 cm
  • Bemærk: maks. AC 126-250 V, 6 A

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-10-16T20:21:32+00:00