Har du brug for hjælp?

Træk-op-bedstemor i dobbeltpakke

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det bliver en spændende leg og konkurrence at følge med i, hvem der vinder dette løb, for hvem af bedstemødrene løber hurtigst? I denne gave får man to gange træk-op-bedstemor i dobbeltpakke lavet af plastik. Træk op betyder, at man med en lille pind drejer på plastikfiguren, der så vil løbe af sted. Træk-op-bedstemor i dobbeltpakke er en sjov gaveide til store som små, og de kan både fungere som pynt, som legetøj og selvfølgelig til at holde små konkurrencer om, hvem af de to bedstemødre, der mon løber hurtigst, når man trækker dem op.

Other customers bought

Beskrivelse

Glem fjernsyn, internet, computere, klassiske brætspil eller andre spil. Vi har nu en gaveide, der slår alle de ovenstående ideer. Vi har nemlig fundet en træk-op-bedstemor i dobbeltpakke, det vil sige, at man får to bedstemødre med i gaven. Bedstemødrene er små figurer lavet af plastik med krykker, og når man på den lille pind i siden, trækker bedstemødrene op, vil de begynde at løbe af sted. Derfor kan man oplagt lave små lege og konkurrencer og konkurrere om, hvem af bedstemødrene der mon løber hurtigst og dermed vinder. Bedstemødrene kan også bruges som pynt, for deres udseende vil være sjovt at have stående på en reol i hjemmet som pynt.
Bedstemødrene er søde og ser ud som klassiske bedstemødre med deres grå hår, pensionist-sko og deres gangstativ og de vil helt sikkert bringe meget sjov og glæde til modtageren af denne gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 2 stk.
  • Materiale: plastik
  • Mål: ca. 9 cm
  • Bemærk: behøver ikke batterier

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-10-24T20:36:04+00:00