Har du brug for hjælp?

Tosset tog-vækkeur

145 kr
Inkl moms
- +
Så er det ud af fjerene og afsted! Det søde, lille tog er et vækkeur, der tuder i hornet og starter sin togtur, når du skal op. På hyggeligste vis kører toget rundt på sengebordet, helt uden at falde ned. Toget kan nemlig selv komme på rette spor, når den nærmer sig kommodens eller natbordets kanter. Først når du slukker for alarmen, tager toget sig en velfortjent pause. En sjov og sød gaveide til sovetryner og syvsovere.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det lille tog pynter på natbordet og sørger for, at man kommer op til tiden hver morgen. Når det er tid til at stå op, udstøder toget en hyletone og sætter så i gang. Det kører afsted fra sin station og rundt og rundt på natbordet, vindueskarmen eller kommoden. Først når man tager det op og slukker for alarmen, har den nået sin endestation. Og bare rolig, toget falder ingen vegne. Det er designet med praktiske sensorer, så det selv kan mærke, hvis det er på vej ud over kanten.
Giv et tosset tog-vækkeur som en sjov gave til en sovetryne. Med en morgenvækning af dette lille tog er det næsten umuligt at være morgensur og gnaven. Sundt er det også, for den korte jagt efter toget får sat gang i dit blodomløb lige fra morgenstunden – og så er der i hvert fald ingen grund til at gå i seng igen.

Detaljer

  • Mål: 7 x 3,5 cm
2020-10-26T14:37:02+00:00