Har du brug for hjælp?

Tørklædebøjle

85 kr
Inkl moms
- +
Denne tørklædebøjle gør det meget nemmere at opbevare tørklæder og sjaler i dit hjem for at undgå rod og få mere plads. De siger, at man får mere overskud i hverdagen, hvis man ikke har rod omkring sig, så denne tørklædebøjle er da et oplagt sted at starte med organiseringen af dit hjem. Tørklædebøjlen hænger som en normal bøjle, forskellen er bare, at den har flere holdere, faktisk tre i forskellige niveauer, hvor du kan hænge dine tørklæder på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du også svært ved at få alle dine ting til at passe i dit hjem? Roder det hjemme hos dig? De dage er nu talte, for denne tørklædebøjle kan hjælpe dig af med dit rod. I hvert fald når det kommer til tørklæder. Tørklædebøjlen er som en normal bøjle bortset fra, at den har tre bøjler i forskellige højder og længder, hvorpå du kan svinge dine tørklæder. De største tørklæder skal hænge i det nederste niveau på bøjlen, og de mindste øverst.
Tørklædebøjlen kan opbevare mange tørklæder, og så hænger du bare bøjlen ind i garderoben med dit overtøj. Smart og praktisk. Så behøver du ikke længere at skulle rode igennem en kasse, når du skal finde et tørklæde, om det er for at fuldende et bestemt outfit eller for at holde dig varm i vintertiden med et lækkert, stort tørklæde. Tørklædebøjlen kan gives som gave til rodehovedet, der trænger til at få styr på nogle ting, og her er tørklædebøjlen et oplagt sted at starte.

Detaljer

  • Materiale: krom
  • Mål: 41,3 x 27,3 x 4,4 cm
2020-10-24T18:47:42+00:00