Har du brug for hjælp?

Tøjfolder

205 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her har du en tøjfolder, der hjælper dig med at lægge din t-shirt perfekt sammen. Det giver dig mere plads i klædeskabet og gør det lidt sjovere at folde det nyvaskede tøj sammen. En oplagt gave til ordensmennesker eller rodehoveder, der gerne vil have hjælp til at holde bedre orden!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu skal det være slut med rod i kærestens, børnenes eller dit eget klædeskab. En tøjfolder gør det nemt og hurtigt at lægge dine t-shirts pænt sammen. Det betyder mindre kaos og meget mere plads i tøjskabene. Folderen ligner en t-shirt i oversize. Den er lavet af pap med et magnetisk lag indeni, så siderne folder sig perfekt ind over hinanden. Udfoldet fylder den ikke meget og vil nemt kunne gemmes af vejen ved siden af vaskemaskinen eller på en hylde i skabet.
Den store pap t-shirt er udsmykket med præcise anvisninger på, hvordan man opnår en perfekt foldet bluse. Her står, hvor t-shirten skal placeres på pappet, og i hvilken rækkefølge siderne skal foldes. Gør som der står, og 1, 2, 3 - så har du en flot foldet t-shirt, der optager meget mindre plads i dit klædeskab. Tøjfoldning går lige pludselig som en leg, hvor du vil elske fornemmelsen af, at tøjet nærmest folder sig selv. Hvad der er endnu bedre: Tøjfolderen kan også bruges til at lægge strikbluser, pullover, skjorter og cardigans pænt sammen. Det er en perfekt gaveide til dem, der har begrænset skabsplads eller til personer, der altid har kaos og rod i klædeskabet.

Detaljer

  • Beskrivelse: stort stykke pap med foldeangivelser
  • Materiale: pap og magnetlag
  •  
  • Vægt: 280 gram
  • Mål: 69 x 81 cm
2020-09-28T08:44:52+00:00