Har du brug for hjælp?

Toaststempel med fransk motiv

39 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sjov og anderledes gaveide til hende, der har alt i køkkenet - undtagen et toaststempel med fransk motiv! Med dette toaststempel har det aldrig været sjovere at spise toast, og det er den oplagte gave til veninden, der flytter hjemmefra.

Other customers bought

Beskrivelse

Oh là là, med dette stempel piftes enhver morgenmad op, når der serveres 'French toast'. Morgenen får i den grad et fransk touch, når måltidet ønsker dig en god dag eller Eiffeltårnet står rankt og klart på brødet. Bare tryk stemplet ind i brødet og put det ned i brødristeren, så har man enten Eiffeltårnet med et glad 'Bonjour!' eller et "French"-tegn på toasten. En sød lille ting til alle, der kan bruge en sjov og anderledes start på dagen, og blive sendt afsted med en fransk hilsen. Giv den som gave til den morgensure og familier med børn, der trænger til lidt ekstra sjov ved morgenbordet. En flot 'French toast' smager bare bedre.
Denne gave er også perfekt til dem, der ikke gider til at lave en ægte 'French toast', for med det fine stempel kan enhver skive toast pludselig blive "french". Om den er til kæresten, venner eller bekendte - det fine stempel skal nok blive et hit ved morgenbordet.

Detaljer

  • Mål: 10 x 18 cm
2020-10-26T07:40:19+00:00