Har du brug for hjælp?

The Handyman Book - smart håndværkersæt

169 kr
Inkl moms
- +
Denne bog er er nok den mest praktiske bog, der nogensinde er lavet til gør-det-selv-folk! The Handyman Book indeholder nemlig ikke en masse beskrivende sider, men er et praktisk og smart håndværkersæt, der indeholder tilbehør, så man kan få repareret tingene derhjemme. En rigtig sjov og praktisk gaveide til fars dag eller som gave til farfar!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide er perfekt til alle, der meget hellere vil prøve sig frem end bare at læse i en bog, hvordan tingene skal gøres. Det er også en sjov gaveide hvis man f.eks vil give sin mand et vink med en vognstang om, at man altså gerne vil have fikset de ting, som de har snakket om at reparere i evigheder! Denne bog indeholder nemlig ikke ord og bogstaver, men deriomod en masse praktiske værktøjer, som man kan bruge til at ordne tingene. Sættet indeholder både bits, tænger og en skruetrækker, der kan justeres så hovedet passer i størrelsen - så er der et smart håndværkersæt til enhver reparationsopgave i hjemmet.
Med The Handyman Book er der altså ingen undskyldning for ikke at gå i gang med at få lavet tingene med det samme! Denne sjove, og ikke mindst særdeles praktiske gaveide, vil helt sikkert være et hit til fødselsdagen og som fars dags-gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder bits i forskellige størrelser, justerbar skruetrækker, 2 tænger med kæber i plast
2020-10-29T23:06:33+00:00