Har du brug for hjælp?

Tegneserie-billedramme

145 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Væk dine dejligste minder til live ved hjælp af denne tegneserie-billedramme. Print dine yndlingsbilleder ud og skriv små, sjove eller hyggelige citater eller sætninger på de dertilhørende talebobler, og vupti - et skønt minde er skabt! Den fine tegneserie-billedramme er derudover oplagt pynt, om den skal stå på skrivebordet eller natbordet i soveværelset, eller pynte på reolen i stuen.

Other customers bought

Beskrivelse

Ved hjælp af denne tegneserie-billedramme kan man nu vække sine dejligste minder til live og skabe sin helt egen historie eller tegneserie - lige som man vil have den! Personlig, sjov og anderledes gave, der lader dig udfolde dig kreativt. I denne gave får man en ramme med plads til flere billeder, ark af forskellige talebobler i mange udseender, og sidst men ikke mindst en tusch, der gør det muligt at skrive og forfatte lige hvad man vil på de dertilhørende talebobler. Om man vil indramme billeder fra den sidste ferie, en sjov fest, et barndomsminde, billeder af sin familie, sine bedste venner eller noget helt andet, er det med denne tegneserie-billedramme muligt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt!
Man kan altså skabe et minde, lige som man selv ønsker det. Gaven kan både gives, så man giver modtageren mulighed for selv at skabe sin billedramme, eller man kan have printet billeder ud, rammet den ind og skrevet historien på forhånd. Begge måder er meget betænksomme, og denne gave er sød, personlig og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren!

Detaljer

  • Beskrivelse: har plads til 3 små billeder (6 x 7,5 cm) og 3 store billeder (11 x 7,5 cm), indeholder ramme, talebobler og tusch
2020-10-25T22:50:38+00:00