Har du brug for hjælp?

Tåspreder med sål

225 kr
Inkl moms
- +
Endelig er det blevet meget nemmere at lave pedicure derhjemme! Takket være denne geniale opfindelse er man sågar mobil, mens man venter på at neglene tørrer. Den fine tåspreder med sål af skumgummi er den perfekte gave til hende, der nyder at ordne sine egne negle, men samtidig ikke kan sidde stille mens det tørrer.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hidtil har man skulle sætte god tid af til at lave pedicure derhjemme - første lag, vente på det tørrer, andet lag, ventetid igen... og det kunne altid lige passe med, at der blev ringet på døren og pludselig kunne man starte forfra igen. Takket være denne smarte tåspreder med sål er det blevet meget lettere at få fine negle. Tag tåsprederen på som en sandal og lakér løs. Så bliver neglelakken med garanti, hvor den skal.
Denne gaveide egner sig til alle piger og kvinder, der er trætte af at sidde og fumle, når der skal lakeres negle. Og da denne tåspreder med sål er forholdsvist ny på markedet, ved mange slet ikke, at det er muligt at købe den slags - hvilket helt sikkert gør overraskelsesmomentet endnu større.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 stk. (et par), optimal bevægelsesfrihed i forbindelse med pedicure, tåspreder med blød skumgummisål, anatomisk tilpasset for let og præcis lakering af neglene, kan vaskes
  • Mål: onesize: str. 36-42
  • Produceret i Tyskland
2020-10-31T19:32:16+00:00