Har du brug for hjælp?

Tæppe med fuglemotiv

689 kr
Inkl moms
- +
Det er bare at pakke sig ind og drømme: Dette skønne tæppe med fuglemotiv er ideelt at sidde med når man ser en spændende film og drikker varm te og hygger eller som sengetæppe på sengen i soveværelset. Med de små fugle og det grå design passer tæppet til enhver indretning. En skøn gaveide til venner og familie, som godt kan lide at pakke sig ind og hygge på sofaen!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når du ligger på sofaen og læser en god bog, eller ser en spændende krimi- eller actionfilm, er det dejligt at være pakket ind i et dejligt og blødt tæppe. Dette tæppe kan altid bruges, når man vil hygge på sofaen. Det kan naturligvis også bruges som sengetæppe i soveværelset. Det tidsløse og smarte design, i to forskellige nuancer af grå, passer til stort set alle indretningsstile og har endda også små fugle, som sidder fint på en line.
Da tæppet er fint og dekorativt, vil man med glæde have det liggende på sofaen derhjemme, og det er også et tæppe man vil sætte pris på at rede sengen med om morgenen. Det spreder glæde og hygge og holder alle frossenpinde varme, når der hygges med film eller en god bog. Her er en gave til farmor, som skal holdes varm, når hun sidder i udestuen eller gaven til mormor, som sætter på et fint tæppe i indretningen.

Detaljer

  • Beskrivelse: tæppe med frynser og fuglemotiv, egnet som tæppe eller sengetæppe
  • Materiale: 65 % bomuld, 35 % polyacryl
  • Mål: 140 x 180 cm
  • Bemærk: kan vaskes ved 30 grader

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-10-31T20:44:30+00:00