Har du brug for hjælp?

Swirl - vintaske

429 kr
Inkl moms
- +
Her er vintasken til hyggelige stunder med dine venner eller din kæreste. Med denne praktiske vintaske bliver det let at bære to vinglas og en flaske god vin i stedet for at spilde tiden på et logistisk problem. Den mest geniale gaveide til alle vinelskere!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

For hyggelige stunder to og to er Swirl-vintasken lige præcis det rigtige valg. Denne praktiske vintaske har flere funktioner og er afgjort en fantastisk mulighed for at gøre dit liv lettere, når du skal nyde en god flaske vin med en, du holder af. Tag dig tid til at forkæle din kæreste med en picnic i naturen eller foran brændeovnen. Hvad end du vælger, er denne vintaske en mulighed, du ikke må gå glip af. Med den praktiske taske kan du nu tage to glas og din yndlingsvin med til det udvalgte sted, hvad end det er i en park, en skov eller et andet sted i naturen, og din vin forbliver den temperatur du ønsker, så du sikres den optimale smagsoplevelse.

Du sparer besværet med transporten med Swirl-vintasken og åbner simpelt lynlåsen, putter glas og vin ned i tasken og lukker lynlåsen igen - og sådan er du altså parat til planlagte eller spontane vinaftener med din kæreste eller en anden, du holder af. Har du en vinkender i familien eller kender du en anden, der ville sætte pris på en smagfuld flaske vin? Så berig denne persons liv med en vintaske også!

Detaljer

  • Beskrivelse: inklusive 2 vinglas
  • Vægt: 0,91 kg
  • Mål: 39 x 8, 5 x 29 cm
  • Bemærk: maks. størrelse på vinflaske er 37,5 cl
2020-08-15T16:14:42+00:00