Har du brug for hjælp?

Sukkerskål med ske

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sød som sukker! Den fine sukkerskål med ske vil helt sikkert pynte på morgenbordet eller kaffebordet hos dem, du holder af. Skålen vil passe ind i de fleste køkkener og være et ekstra pift til kagebordet. En sukkerskål med ske er en oplagt gave til bedstemor, til mors dag eller som værtindegave.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne helt utroligt fine porcelænsskål er en gaveide, der helt sikkert vil gøre det hele lidt sødere og finere, for en du holder af. Den passer til både eftermiddagskaffe og -te og til desserter og pandekager, hvor sukker eller kanel hører sig til på bordet. Den hvide sukkerskål ønsker dig en god dag på bl.a. tysk, spansk og italiensk, og er derfor især en rigtig sød gaveide til venner eller familie, der interesserer sig for sprog. Det fine låg til sukkerskålen er lavet i flot akacietræ og har et sødt lille hjerte på toppen. Skålen måler 9,5 x 9 cm og kan udover at bruges til sukker selvfølgelig også bruges til andre søde sager såsom kanel eller lignende. Der medfølger en fin ske, som man kan bruge til at dosere med.
Den lille, fine sukkerskål passer perfekt til lyse, moderne indretninger og naturligvis også til morgenmads- eller kaffebordet. Det vil helt sikkert blive ekstra fint at se på med denne pæne sukkerskål! En rigtig fin gaveide til venner, veninder og familiemedlemmer, der kan lide at forsøde deres hverdag!

Detaljer

  • Beskrivelse: porcelænsskål med ske egnet til sukker, kanel o.l.
  • Materiale: porcelæn (delvist glaseret), låg af akacietræ
  • Mål: ca. 9,5 x 9 cm
2020-10-24T05:04:32+00:00