Har du brug for hjælp?

Stor maleplakat med slot

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Kender du nogle børn, som bare elsker at male og farvelægge flotte billeder i alle regnbuens farver? Så er denne store maleplakat en rigtig god gaveide! Her er nemlig en stor maleplakat med slot, prinsesser og magiske dyr, som alle børn og barnlige sjæle kan farvelægge. En rigtig god gaveide til børn og børnebørn med en kunstner i maven, der elsker eventyr!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne plakat er en rigtig eventyrplakat. Der er både drager, prinser, prinsesser og store slotte helt ligesom i eventyrene, men med den store maleplakat, bestemmer man helt selv hvilke farver eventyrfigurerne skal have, og det er kun fantasien der bestemmer, om dragen f.eks skal spy med blå, grøn eller regnbuefarvet ild! Her er der nemlig ingen grænser for, hvad der går an! Den store plakat måler 114 x 80 cm og er dermed stor nok til, at man kan være flere om at farvelægge den samtidig. Om det foregår på gulvet eller mens plakaten hænger på væggen er lige meget, der er plads nok til at alle kan farvelægge denne eventyrlige plakat med tuscher eller farveblyanter samtidig!
En stor maleplakat med slot, prinsesser og magiske dyr er ideel til at samle hele familien om et sjovt og kreativt projekt, men kan også bruges af travle forældre til at holde deres børn beskæftigede med sjov og kreativ leg, mens de tager sig en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag! Også en rigtig god gaveide for bedsteforældre til at lave noget hyggeligt sammen med børnebørnene!

Detaljer

  • Vægt: 110 g foldet, trykt papir
  • Mål (udfoldet): 114 x 80 cm
  • Mål (forpakningen): 29 x 21,5 x 1 cm
2020-09-28T10:09:04+00:00