Har du brug for hjælp?

Stempelsæt med to kærlighedsstempler

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Gaven til den håbløse romantiker! Hvad enten der skal skrives kort til en valentinsgave eller andre søde kærlighedserklæringer, er et stempelsæt med to kærlighedssempler det helt rette værktøj. Den fine metaldåse indeholder de to kærlighedsstempler og blæk. En kærlig gave til alle, der har et ekstra stort hjerte.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det søde lille stempelsæt kan bruges til at dekorere kort til enhver lejlighed - jul, fødselsdag, valentinsdag eller når man bare vil sende lidt ekstra kærlighed. Modtageren vil helt sikkert sætte pris på den fine pynt og den kærlige tanke bag. I metaldåsen er der to stempler; et hjertestempel og et "With Love"-stempel, og så er der desuden en passende stempelpude og sort blæk, men man kan selvfølgelig også bruge andre farver.
Giv det i valentinsgave til den kreative romantiker, som har brug for at give sine kærlige budskaber et ekstra pift, eller hav det hjemme, når du skal skrive en kærlig hilsen til en, du holder af.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder hjertestempel, stempel med teksten 'With Love', stempelpude, sort blæk, leveres i fin metaldåse med delvist gennemsigtigt låg
  • Mål: 6,2 × 8 cm
2020-10-25T03:10:16+00:00