Har du brug for hjælp?

Splat Stan - blodig coaster

99 kr
Inkl moms
- +
Splat Stan er en blodig coaster, der har taget kuglen for dig! Mens han ligger og bløder på bordet, sørger han for, at det nye spisebord, det antikke stuebord eller computeren på skrivebordet ikke bliver plettet og ødelagt af spildte drinks og varme kopper. En super gave til personer, der er lidt klodsede.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Splat Stan ofrer sig hver gang for dig. Han er din ven i nøden og ligger blødende på dit bord, så du ikke længere skal græde over spildt mælk og andre drikkevarer. Han beskytter dit skrivebord mod grimme pletter fra kaffe og te og dit nye spisebord mod skjolder af vin og vand. Hvem kender ikke ærgelsen over i et øjebliks uopmærksomhed at have væltet en fyldt kop eller et nyskænket glas. Det efterlader bordet vådt, pletter i møblerne og betyder i værste fald druknedøden for computeren eller mobiltelefonen, der lå ved siden af.
Med Splat Stan på bordet kommer det ikke så vidt. Han er udformet af praktisk, orangerødt silikone, der er nemt at rengøre og får kopper og glas til at stå fast. Blodpletten ved siden af Splat Stans ødelagte krop fungerer nemlig som en kopholder, der holder dit glas i sikkerhed. Til trods for det makabre motiv vil en blodig coaster som denne nok være kærkommen på de fleste borde – ikke mindst skriveborde. Den perfekte gave til dig, der er klodset, eller til dine klodsede arbejdskollegaer.

Detaljer

  • Beskrivelse: coaster i skridsikkert materiale
  • Materiale: silikone
  • Mål: 13 x 12,8 x 2,2 cm
2020-09-22T18:37:15+00:00