Har du brug for hjælp?

Splash-køkkenredskaber

Fra: 75 kr
Inkl moms
- +
Splash-køkkenredskaber er farverige og stilfulde hjælpemidler i hverdagen i dit køkken. Både Splash-skærebrættet og Splash-øseholderen, der bruges til at lægge grydeskeen på under madlavning, er praktiske og gode køkkenredskaber, og så er de ikke mindst stilfulde gaveideer til både familie og venner, der elsker at stå i køkkenet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er hyggeligt at lave lækker mad, men det kan nogle gange godt blive lidt af et kaos i køkkenet, og man ender ofte med at spilde og lave pletter, når man står og tryller med alle ingredienserne! Denne plet er dog hverken irriterende eller skal tørres væk, den er tværtimod både stilfuld og utrolig praktisk! Vælg mellem en Splash-øseholder, som er en praktisk køkkenhjælp, når man skal serverer suppe og saucer og et Splash-skærebræt, som er et sjovt og anderledes skærebræt.
Splash skærebrættet er ikke bare et designobjekt, men ligger også skridsikkert på bordpladen, så man undgår at det hele kører rundt. Især praktisk hvis man er i gang med at skære flere forskellige grøntsager på samme tid!
Disse Splash-køkkenredskaber er flotte og praktiske gaveideer til venner og familiemedlemmer, som går op i køkkenting og design. De kan gives til specielle lejligheder såsom fødselsdag og jul, men er også en rigtig god gaveide som værtsgave eller til indflytterfester.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem skærebræt og øseholder
  • Materiale: plast

Detaljer

  • Variant: øseholder

Detaljer

  • Variant: skærebræt
  • Materiale: plast
2020-10-23T20:26:00+00:00