Har du brug for hjælp?

Snorkestopper - boksehandske på pind

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Snorkestopper- boksehandske er på et dybere plan fundamentet for et lykkeligt og problemfrit forhold. Giv din snorkende partner et let lille, men præcist, stød med boksehandsken og nyd godt af en god og rolig søvn uden nervepirrende snorkelyde. Denne opfindsomme gaveide bliver hurtigt til din allerbedste ven, som du meget nødig vil kunne undvære. Sov godt!

Other customers bought

Beskrivelse

Du elsker ham, det gør du virkelig, men hvis du kunne ændre én ting ved ham, så skulle det være hans snorkende søvn om natten. Det er ikke nemt at lave om på den slags, men der findes alligevel en løsning! Med en snorkestopper- boksehandske, kan du give ham en 'knockout', der giver dig ro og en bedre nattesøvn. Med et let og præcist stød holder den snorkende larm op og du kan langt om længe sove videre uden afbrydelser. Snorkestopperen er en letvægtsboksehandske sat fast på en træstav og er den perfekte måde at få stoppet for den evindelige larm, der kommer ud af din udkårnes næse natten lang.
Det er lige det, man mangler, for endelig at kunne påbegynde den nye dag frisk og veludhvilet efter en god nats snorkefri søvn. Giv den i venindegave til veninden med den snorkende kæreste, som mors dag-gave, hvis du har en snorkende far eller som gave til din kæreste, hvis du godt selv ved, at du snorker.

Detaljer

  • Mål: 32 x 12 x 9 cm
2020-10-26T05:00:17+00:00