Har du brug for hjælp?

Snackgafler i sardindåse

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En stilsikker lille gaffel, der helt sikkert nok skal gøre din næste tapas-aften til en succes. Denne lille gaffel er lavet som et fiskeben i en sardindåse, og passer perfekt til ost og oliven. Ingen vil regne ud, at du kommer med snackgafler i en sardindåse, så det vil være en sjov overraskelse til værten eller værtinden!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man skal stikke i ting som ost og oliven til specielt tapas, skal man også gerne bruge en gaffel eller lignende, der er designet til netop denne opgave, så de ikke smutter væk under gaflen for dig. Det viser, man har styr på maden, og det gør det alt i alt noget nemmere at håndtere for gæsterne. Her har du et sæt snackgafler i en sardindåse, som vil være en god hjælper, som vil være oplagt at bruge til netop dette formål. Gaflerne er formet som et fiskeskrog, men de er naturligvis stadig nemme at holde ved og betjene.
Det lækre design og den sjove indpakning gør det til en fantastisk værtsgave, hvis du nu skulle blive budt over på netop tapas eller andet, hvor det vil være oplagt at give denne gave, så man kan bruge de sjove snackgafler. Gaflerne er nemme at rengøre, når man er færdig, og de er både praktiske, sjove og funktionelle.

Detaljer

  • Beskrivelse: 6 pr. sæt
2020-10-24T04:48:04+00:00