Har du brug for hjælp?

Smykkeholder i guld

259 kr
Inkl moms
- +
Denne smykkeholder i guld fungerer ligesom et skattekammer i en pyramide. Smykkeholderen holder styr på alle dine smykker, lige fra de lange til de korte. Den er formet som en høj pyramide i guld, og har så holdere, der gør, at selv dine meget lange halskæder også passer på holderen. Smykkeholderen i guld har forskellige plateauer og holdere, der gør, at alle dine smykker kan hænge på smykkeholderen - lige fra ørestikker til øreringe og halskæder. Den helt perfekte gave til mor, svigermor eller til veninden.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne smykkeholder i guld er både elegant, anderledes og praktisk. Smykkeholderen er formet som en spids pyramide, der faktisk er over 36 centimeter høj. Højden er beregnet til, at selv dine længste halskæder også kan opbevares og hænges på smykkeholderen, for du kender helt sikkert til problemet, når du vil opbevare halskæder i smykkeskrinet - de kludrer sammen! Dette vil ikke ske for dine halskæder med denne smykkeholder.
Du kan lægge dine armbånd på bunden af holderen, ørestikker kan være i den ene side og øreringe i den anden side. På smykkeholderen er der plads til alle dine smykker, uden at de bliver kludret sammen. Smykkeholderen i guld er en perfekt gaveide til den gode veninde, der trænger til en fin gave eller til hende, der har brug for et friskt pust til indretningen i hjemmet. Smuk, praktisk og anderledes gaveide til din gode veninde.

Detaljer

  • Materiale: stål, messing, linned
  • Mål: 13,3 x 12,7 x 36,2 cm
2020-10-24T19:40:20+00:00