Har du brug for hjælp?

Slush ice-maskine

689 kr
Inkl moms
- +
Var det noget med en lækker slush ice eller en god hjemmelavet caipirinha? En frisk og iskold smoothie eller måske en stilfuld cosmopolitan? Med denne slush ice-maskine i et frækt 50'er retrolook kan man så let som ingenting fremtrylle lækre drikke til alle gæsterne. En lækker gaveide til sommerfødselaren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne slush ice-maskine kan man på ingen tid lave lækre drinks til varme sommerdage og iskolde lækkerier til en hyggeaften. Slush ice-maskinen har et retodesign i det populære 50'er look, og den fremtryller slush ice eller crushed ice så let som ingenting - den skal bare fodres med helt almindelige isterninger. Den fine isstruktur er perfekt til hjemmelavet is, man skal bare blande saft eller yoghurt i og vupti, så er der serveret. Med denne maskine er det kun fantasien, der sætter grænser! Lav lækre daiquiris eller andre forfriskende cocktails og nyd sommeren i fulde drag. Man skal bare fylde isen i foroven, lukke låget og placere den medfølgende kande eller en anden passende beholder med saft/sirup/yoghurt eller hvad man ellers har lyst til nedenunder - så knuser maskinen isen på den indstillede måde og på nul komma fem er der forfriskninger til alle. Giv den som gave til en 20 års fødselsdag, som værtsgave til sommerfesten eller behold den selv og imponer gæsterne med friske drinks til den næste fest.

Detaljer

  • Beskrivelse: designet i 50'er stil, meget let at betjene, kan lave enten slush ice eller crushed ice, inklusive plastikkande og mange opskrifter
  • Kapacitet: 230 V / 15 W
  • Mål: ca. 29 cm
  • Bemærk: ikke egnet til erhvervsmæssig brug
2020-09-23T11:03:26+00:00