Har du brug for hjælp?

Slagterforklæde

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Ved grillen kan mænd rigtigt få lov til at være mænd. Dette forklæde med blodige håndaftryk er et must for alle, der er vilde med kød og den særlige grillduft, der fylder luften om sommeren. Det seje forklæde sørger for et autentisk slagterlook i køkkenet, eller når der grilles. Den perfekte gaveide til lidenskabelige kokke, der ikke går ned på kød.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du på udkig efter en passende gave til en, som tilbringer halve og hele aftener foran grillen, og som ville ønske, at der var grillvejr hele året? Eller leder du efter et blodigt kostume til næste udklædningsfest? Så er dette sjove slagterforklæde perfekt. På forklædet er der blodige håndaftryk, som enten kunne stamme fra en lang og hård dag i slagterbutikken eller fra et blodigt mord...
Hvad end du giver dette forklæde til en, der er tosset med at grille, eller bruger det som et blodigt highlight til næste kostume- eller halloweenfest, falder det helst sikkert i god jord. Forklædet er nemt at indstille og passer til kokke i alle størrelser. De blodige aftryk sørger for, at man ikke skal være bange for, at der kommer lidt kødsaft eller stænk fra det sydende kød på; tværtimod pynter det og gør forklædet endnu mere autentisk.
Giv det seje forklæde til en ven med hang til sort humor og som ikke er bange for at se lidt morderisk ud ved grillen. En super sjov gaveide, der passer til mange anledninger, og som både kan bruges for sjov og "i virkeligheden".

Detaljer

  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mål: one size
2020-10-24T19:58:27+00:00