Har du brug for hjælp?

Skrabekort i rejseformat

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
For verdensrejsende og oplevere og alle dem, der bare drømmer om at rejse verden rundt - her er den perfekte gaveide! Med dette verdenskort kan man med en negl eller en mønt skrabe alle de steder, man allerede har besøgt i verden og få inspiration til, hvilke steder man vil besøge næste gang. Gaveideen til globetrotterne og alle, der lider af "wanderlust".
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gaveide kan du glæde mange forskellige typer; både den, der allerede har rejst rundt i hele verden, den, der håber på at rejse rundt i verden, alle slags eventyrerer og opdagere og i det hele taget bare dem, der godt kan lide at rejse. Med dette skrabekort i rejseformat kan man nemlig designe sin egen verden. Det kan man for eksempel gøre ved at skrabe alle de steder i verden, man allerede har besøgt, så de bliver en anden farve, så alle kan se, hvilke steder, man har besøgt. Man kan derved let holde et overlik over, hvor mange steder i verden, man egentlig har besøgt, og man kan også blive inspireret til, hvor man skal tage hen næste gang.
Verdenskortet har en god og praktisk størrelse, som kan tages med eller hænges op på en væg derhjemme, lige hvor man har lyst. Kortet er guld over det hele, før man begynder at skrabe det, og det er ganske dekorativt i alle sine farver, så nu gælder det om at rejse, så man kan skrabe så mange steder som muligt.

Detaljer

  • Materiale: bestrøget papir, guldfarve kan ridses af
  • Mål: 25 x 21,5 x 15 cm
2020-10-26T03:01:02+00:00