Har du brug for hjælp?

Skævvredne shotsglas

119 kr
Inkl moms
- +
Glassene ser ikke længere helt ædru ud: Sættet med de skævvredne shotsglas ser ud til selv at være blevet drukket under bordet og skal hurtigst muligt befries fra de høje procenter. En sjov gaveide, der passer perfekt til en fødselsdagsskål eller måske til et jubilæum.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Man kender det fra en selv, efter 3, 4, 5 shots kan det være svært at stå lige, og samme problem har disse glas. Nej vent, de stod jo slet ikke lige til at starte med. De skævvredne shotsglas fås i sæt med to og ser både godt ud i hjemmebaren og i køkkenskabet. Glasstilken ser ud til at være blevet helt blød i knæene, og denne designdetalje ser både kunstnerisk ud og gør det nemt at holde ved glassene, når der skal skåles for fødselsdagsbarnet, jubilaren, brudeparret eller hvem der nu skal fejres ved næste fest.
Overrask en, du holder af, med dette anderledes sæt med skævvredne shotsglas. Det specielle design gør glassene perfekte til en værtindegave, som sikkert vil blive taget i brug i løbet af aftenen. En sød, lille gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 2 stk.
  • Mål (indpakning): 5 x 11 cm
2020-10-30T00:16:15+00:00