Har du brug for hjælp?

Sjovt kunstprint - Live fat. Die yum.

275 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Live Fast, Die Young er det udtryk, de fleste kender, men på denne plakat sidder der en sulten rockerbjørn, så derfor er det selvfølgelig mere passende, at der står Live Fat. Die Yum.. Den doughnutspisende bjørn sidder og ser velfornøjet ud og pynter på enhver væg. Giv det fine print til en, der er vild med mad og anderledes kunst, så skal bjørnen nok få et godt, nyt hjem.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er nok ikke nogen tvivl om, at man ikke skal spise sig mæt i doughnuts, hvis man regner med at leve længe, til gengæld er et liv fyldt med salat nok heller ikke det mest interessante. Denne plakat siger det som det er: Live Fat. Die Yum, så måske kan den være en lille hjælp til samvittigheden, hvis man igen kommer til at tage et ekstra stykke kage. Bjørnen er i hvert fald ikke bange for at leve et liv på kanten og snuppe en doughnut, selv om den er fyldt med hvidt mel og sukker, som vel nærmest er blevet til en dødssynd i disse økologiske og glutenfrie tider.

Hvis du kender en, som elsker mad, og som ikke er bange for syndige sager, man eksempelvis kan finde hos bageren, er dette seje print i A3 helt perfekt. De klassiske farver med et hint af pink pynter flot i både stuen og soveværelset, eller hvor du kunne finde på at hænge det op. En super fin gaveide, der kan gives i mange anledninger.

Detaljer

  • Materiale: papir af høj kvalitet med struktur
  • Mål: 42 x 29,7 cm (A3)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-01-21T23:31:32+00:00