Har du brug for hjælp?

Servietter med fuglemotiv

39 kr
Inkl moms
- +
Når man kigger på de fine servietter med fuglemotiv kan man ikke undgå at tænke på forår. Den søde mejse på den grønne gren med farverige blomster passer perfekt både til middagsbordet, men også til kagebordet og andre hyggelige anledninger. En rigtig god gaveide til venner og familie, der godt kan lide at gøre noget ekstra sødt ud af borddækningen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse fine servietter med fuglemotiv, viser en sød, lille mejse på en grøn gren med farverige blomster, og de er ikke bare rigtig søde, men også meget praktiske. Når man sidder og spiser noget lækkert, vil man gerne bare have lov til at nyde maden uden at skulle tænke for meget på, om man skulle komme til at spilde og få pletter på tøjet, men det betyder jo ikke at det hele samtidig ikke gerne må se fint ud, og det vil det helt sikkert komme til med disse flotte servietter!
I denne pakke er der 20 søde servietter, der har et mål på 25 x 25 centimeter. På den måde passer de både til et fint dækket middagsbord om aftenen, men også til eftermiddagskaffen eller til et cocktailparty med fine drinks. Man kan også bare bruge dem til at gøre det hele lidt fint i hverdagen, hvis man skulle have lyst til det.
En rigtig god gaveide til veninder, mor, svigermor kæresten og alle andre, der godt kan lide at dække pænt op til hverdag, og når der kommer gæster på besøg.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 lag, 20 stk. pr. pakke
  • Mål: 25 x 25 cm
2020-09-23T15:17:54+00:00