Har du brug for hjælp?

Selvysende øl-pong

215 kr
Inkl moms
- +
Det verdenskendte og legendariske drukspil, øl-pong, er blevet taget til et helt nyt niveau! Med selvlysende kopper og en selvlysende bold bliver det meget federe at spille øl-pong i de sene og mørke nattetimer til festen. Det selvlysende øl-pong vil sætte gang i enhver fest og være den perfekte værtsgave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De gode fester skal gerne holdes i mørke, så der rigtig kan ske vilde ting og sager. Men mørke fester kan jo gøre det svært at spille øl-pong, for man kan jo ikke se, hvor man skal skyde hen?! Det har det selvlysende øl-pong nu løsningen på. Den eneste forskel på dette spil og almindelig øl-pong er, at de 22 bægre og de to bordtennis-bolde, der hører med er selvlysende. Øl-pong er et simpelt spil; man stiller 11 bægre op i en trekant i hver ende af et bord, og den hvis tur det er, skal så kaste den lille bold og ramme et af ølbægrene.
Rammer man ikke, skal man tage en tår øl. Simpel og hylende morsom leg, der kun bliver sjovere, når man spiller det med selvlysende objekter i nattens festmørke. Det selvlysende øl-pong vil være en oplagt gave at medbringe, næste gang din ven holder stor fest, hvor der skal være gang i den. Det er man i hvert fald forsikret med et godt spil øl-pong.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 22 bægre (plastik) à cirka 0,3 liter og 2 bolde, der ligesom kopperne er selvlysende
2020-10-24T23:32:18+00:00