Har du brug for hjælp?

Selvlysende snørebånd

Fra: 39 kr
Inkl moms
- +
Disse seje og selvlysende snørebånd er helt klart et hit til alle, der ikke er bange for at være i fokus. De findes i flotte farver og beholder endda farven, når de lyser i mørket. De lades op under dagslyset, for at kunne lyse i mørket om aftenen. En sand opfindelse, der er et must have til den, som elsker at vække opsigt når lejligheden byder sig!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De seje og selvlysende snørebånd oplades under dagslys og lyser derefter op til 20 minutter i mørke, imens de skifter farve! Der er slet ingen tvivl om, at de vil gøre indtryk på dansegulvet eller bare når du går ned ad gaden om aftenen. En ting er sikkert og vist: Lige meget hvor du befinder dig i mørket, så vil man altid kunne finde dig og du vil helt sikkert få folk til at kigge efter en ekstra ting, når de ser dig.
Snørebåndene er anvendelige til alle former for snøresko og vækker liv i selv de ældste og mest slidte sneakers. De kan bruges af folk i alle aldre, men det er nok især børn og barnlige sjæle, der sætter pris på dette oplysende og kreative input til den gamle, slidte sko. Sæt forskellige farver på hver sko og pep tingene endnu mere op - kun fantasien sætter grænser og de selvlysende snørebånd vil helt klart vække begejstring. En ideel pakkekalendergave, adventsgave eller som en gave til klassekammeratens fødselsdag.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem pink og grøn

Detaljer

  • Variant: grøn

Detaljer

  • Variant: pink
2020-10-27T12:46:28+00:00