Har du brug for hjælp?

Salatbestik i gartnerdesign

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Om man er et bymenneske eller en landmand - med dette sjove salatbestik i gartnerdesign får alle følelsen af, at de lige har været ude og grave i haven. Det geniale redskab er et hit hos alle, der har hang til anderledes men stadig praktisk design, eller personer med grønne fingre. Bestikket egner sig også fremragende som værtindegave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vi er overbeviste om, at dette er fremtidens salatbestik. Spade og greb har længe været brugt til det samme som salatbestik - bare i et lidt større målestok, så hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på at designe sådan et salatbestiksæt før?
Fortvivl ikke, for nu er det geniale salatbestik i gartnerdesign her, og det ligner til forveksling rigtige haveredskaber. Det består af træ og metal og ligner næsten noget, som også kunne stå i havenissernes redskabsskur. Men det fine bestiksæt passer dog bedst i køkkenet, og når det sættes ned i salatskålen, kigger middagsgæsterne med garanti en ekstra gang. Ud over at se godt ud ligger bestikket også godt i hånden, og er en perfekt lille gave til haveejeren eller ham, der samler på sjove og anderledes køkkengadgets.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 dele (spade og greb), kan anvendes til fødevarer
  • Materialer: træ og metal
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine, skal vaskes op i hånden
2020-10-26T13:28:34+00:00