Har du brug for hjælp?

Salami-noter

99 kr
Inkl moms
- +
Hvis du efterlader salami-noter skal det nok blive husket hvad der står på indkøbslisten! Noterne, der har form som en rigtig salami, er en sjov og praktisk gaveide til venner og familie, der i den travle hverdag har det med at være en smule glemsomme, når de står nede i supermarkedet eller når ungerne skal hentes fra fodbold.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne salami kan desværre ikke spises, men den er til gengæld en sjov og praktisk hjælp i hverdagen, især for amatørkokke, der elsker goutmetmad og at følge madlavningsprogrammerne i fjernsynet, men som måske også er lidt glemsomme, når de først står nede i supermarkedet og skal finde de forskellige ting, der står i opskriften og derfor må afsted igen, når først de er kommet hjem, fordi de lige glemte den der helt vildt vigtige ting, der gør hele forskellen. Salamien indeholder 1000 ark, så der skulle gerne være papir nok til en indkøbstur eller 100. Salamien ligner til forveksling den ægte vare, så den er også sjov som en practial joke til venner og familiemedlemmer, som godt kan tåle en god spøg!
Blokken med salami-noter er en god gaveide som f.eks værtsgave eller bare som en lille gave til venner, kæresten, konen eller manden, især hvis de elsker at trylle i køkkenet og virkelig går op i deres madlavning. Aftensmaden vil fremover blive helt perfekt, når man med sine salami-noter har husket at købe alle ingredienserne fra opskriften.

Detaljer

  • Beskrivelse: notesblok med 1000 ark
2020-09-28T10:59:30+00:00