Har du brug for hjælp?

Rundt serveringsfad af skifer med indgravering

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Ost, pølse, oliven og kiks vil rigtig komme til deres ret, hvis de bliver serveret på dette flotte og meget eksklusive runde serveringsfad af naturmaterialet skifer. Desuden kan serveringsbrættet også indgraveres med op til 12 tegn, så det vil være oplagt at tilføje navnet på den, der skal have det i gave. På den måde får gave-modtageren en helt personlig gave. Det er helt sikkert, at den heldige modtager vil blive henrykt over at modtage en så flot og samtidig brugbar gave.

* Skal udfyldes

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Skifer opstod for cirka 400 milioner år siden og er en af de allerældste byggematerialer i verden. Det er et populært og holdbart naturmateriale, og det bruges ofte til køkkener, tagfliser og skrivetavler. Nu kan du også få et serveringsfad, der er lavet af det holdbare materiale, som tilmed også er superflot i dens grå farve og rå tekstur. Det giver serveringsfadet et meget eksklusivt udseende, og når du serverer mad på det, vil maden virkelig komme til sin ret og se meget indbydende ud.

Fadet kan også få et personligt toich ved, at du tilføjer en indgravering. Du har op til 12 tegn, og det er oplagt at skrive et navn eller kælenavn på modtageren, så gaven vil være ekstra god - det er personlige gaver jo som oftest.
Gaven kan gives som indflyttergave, som en lille "jeg tænker på dig"-gave eller som gave til en, du ved, er vild med at lave mad og præsentere det på en lækker måde.

Detaljer

  • Beskrivelse: med glidsikre fødder, så det ikke skraber bordet
  • Materiale: skifer
  • Vægt: ca. 1 kg
  • Mål: ca. 35 cm
  • Bemærk: da der er tale om et naturprodukt kan udførslen variere, brug ikke specialtegn til indgravering
2020-02-22T07:32:01+00:00