Har du brug for hjælp?

Romantiske badebomber - gavesæt til badet

135 kr
(281 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dette gavesæt er sprængfarligt, for det er fyldt med de kendte og populære bath bombs, som direkte oversat betyder badebomber. Helt præcist som bomber fungerer de skønne bath bombs dog ikke, men grunden til deres popularitet forstår man godt. Man fylder et karbad med vand, og når man er klar, kaster man bath bomb i vandet, og den vil så "sprænges" og skabe sæbevand og bobler. Ganske fascinerende og en sjov badeoplevelse, som vil være en oplagt gave at give videre til en, man holder af.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse badebomber, som også er kendt som bath bombs på engelsk, er fantastiske og giver en sjov oplevelse, når man rigtig skal forkæle sig selv med karbad! Når man kaster en badebombe i karbadet, opløses den med fuld kraft af bobler og giver en skøn lyd, og man har nu sæbe og bobler i sit karbad. De skønne badebomber er fyldt med lækre, naturlige ingredienser, og man får i dette lille gavesæt med romantiske badebomber i alt tre forskellige slags.
Den lyserøde badebombe indeholder den æteriske ylang-ylang, der giver en lækker duft, som dufter svagt af søde og friske blomster. Den grønne badebombe indeholder neroli og rosa peber samt kardamome og vanille, som tilsammen skaber en perfekt symfoni af skøn duft. Den trejde badebombe har en frisk duft af appelsin og chokolade til at gøre duften sød. Med disse tre lækre badebomber vil man give modtageren en skøn oplevelse til det næste karbad.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 badebomber à 160 g som er håndlavet og har skønne duftkompositioner
  • Materiale: indeholder naturligt indhold såsom kakao- og sheasmør, olier og dufte
  • Bemærk: kommer i en muk gaveindpakning
2020-10-25T04:09:07+00:00