Har du brug for hjælp?

Retro popcornmaskine

689 kr
Inkl moms
- +
Har du også altid drømt om at kunne lave friske og sprøde popcorn hjemme i stuen, når der holdes filmaften? Det kan nu blive til virkelighed med denne seje retro popcornmaskine. En super gaveide til alle, som nyder at holde biografaftener derhjemme og som ikke vil gå ned på udstyr.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

”Hot’n’fresh” lover skriften på denne nostalgiske 50’er-inspirerede popcornmaskine, der kan lave friske popcorn hjemme i stuen. De poppende majskerner forfører med en dejlig duft, og man kan næsten ikke vente på, at de er færdige. Man kan både lave den klassiske variant med salt, eller man kan eksperimentere med sukker - eller måske chili. Majskernerne tilberedes helt uden at skulle tilsætte smør eller olie og er således yderst fedtfattige. Med i pakken er også et målebæger til majskernerne, så man altid kan lave den helt rigtige mængde.
Med en retro popcornmaskine bliver værten helt sikkert et hit, når der holdes biografaftener i stuen, til fester eller spilleaftener – ingen kan holde fingrene fra de lækre og lune popcorn. Maskinen er kompakt og passer således også i mindre hjem.
Denne popcornmaskine er en super gaveide til alle, der har en svaghed for den sprøde snack.

Detaljer

  • Beskrivelse: målebæger til majskerner (findes i låget)
  • Mål: 19,5 x 19,5 x 40 cm
2020-10-26T13:24:38+00:00