Har du brug for hjælp?

Retro popcornmaskine de luxe

1.289 kr
Inkl moms
- +
Har du også altid drømt om at kunne lave friske, sprøde popcorn hjemme i stuen? Det kan nu blive til virkelighed med denne retro popcornmaskine de luxe. En super gaveide til alle som nyder at holde biografaftener derhjemme og som ikke vil gå ned på udstyr.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Indbygget røresystem, rustfri beholder, varmelampe og et integreret varmesystem, som kan lave op til 1 liter popcorn - denne professionelle og retro popcornmaskine de luxe er en genial gave af høj kvalitet til alle med en hjemmebiograf. Åh, hvem der bare kunne nyde lune, friske popcorn hjemme på sofaen! Med denne smukke maskine, i et nostalgisk design, er det nu nemt og bekvemt. Hvad enten man er til de klassiske med salt, eller måske hellere vil eksperimentere med sukker, chili eller noget helt tredje, er denne popcornmaskine perfekt. Majskernerne kan tilberedes både med og uden fedtstof og de lune popcorn bliver med garanti et hit til næste filmaften eller børnefødselsdag.
Med i pakken er også et målebæger til majskernerne, så man altid kan lave den helt rigtige mængde. Maskinen er kompakt og passer således også i mindre hjem. Denne popcornmaskine er en super gaveide til alle, der har en svaghed for den sprøde snack og som ikke vil nøjes.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder målebæger til majskerner (findes i låget)
  • Mål: 25 x 28 x 50 cm
2020-09-28T11:04:18+00:00