Har du brug for hjælp?

Rejsesæt med maleplakat og farveblyant

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Uanset om turen går til Italien, Spanien eller om den bare går til Jylland: Flere timers køretur i bilen kan være en udfordring for både forældre og børn. Til at hjælpe med kedsomheden er der her et rejsesæt med maleplakat og farveblyant, der garanterer flere timers sjov undervejs. Tag også rejsesættet med, når I er med toget, venter på maden på en restaurant eller når mor og far snakker voksensnak til parmiddagen. Oplagt gaveide til småbørnsfamilier og som adventsgave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Bilferie i Europa er praktisk for de fleste børnefamilier. Man kan tage så meget baggage med som man har brug for og er samtidig fleksibel, når man er undervejs. Det kan dog også være noget af en prøvelse for både børn og forældre, når de mange timer på motorvejen skal slås ihjel. Et rejsesæt med maleplakat og farveblyant, der kan rulles ud og farvelægges de otte stifter i farveblyanten er løsningen! Hav det altid med på farten, for det kan bruges i alle situationer, hvor børnene kan blive utålmodige og kede sig. Hav det i håndbagagen på flyveren, i tasken i toget eller i handskerummet i bilen.
Sættet har temaet “City” og indeholder både lærerige spil om storbyer i Europa, spændende labyrinter og tegninger, der skal tegnes fra punkt til punkt. En rigtig god, hyggelig og praktisk gaveide til sine egne børn på bagsædet eller til børnefamilier i vennekredsen, der står og skal afsted på sommerferie med bilen!

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 farveblyant med 8 farvestifter
  • Vægt: 100 g rullet papir
  • Mål (forpakning): 3,5 x 3,5 x 13,5 cm
  • Mål (udfoldet): 150 x 10 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-09-22T20:25:48+00:00