Har du brug for hjælp?

Rejsedagbog

165 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En praktisk og betænksom gave til dem, der altid er på farten og rejser rundt i verden. En rejsedagbog giver nemlig plads til tanker, erindringer og minder, som man kan skrive ned og dokumentere i denne lille bog. Der hører også små verdenskort med, hvor man kan skrabe alle de steder, man har besøgt i verden. Derudover er rejsedagbogen fyldt med forskellige sider, så man kan skrive lister, erindringer og minder ned.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I den flotte kartonmappe er der forskellige ting til turen; en flot rejsedagbog og otte forskellige skrabe-kort, der giver mulighed for at skrabe alle de steder i verden, man har besøgt. Verdenskortene er guld, men når man skraber dem, skifter de farve. Sådan kan man skridt for skridt holde styr på hvilke lande, man har besøgt. Rejsedagbogen tilbyder plads til noter, minder og erindringer, og man kan bruge rejsedagbogen til lige det, man vil, f.eks. at samle adresser, navne og telefonnumre over sine nye bekendtskaber, skrive personlige minder og historier ned, få andre til at skrive små hilsner eller samle gode tips over forskellige rejsedestinationer.
Rejsedagbogen indeholder nemlig forskellige sider, der har plads til lister, minder, billeder, erfaringer og en hel masse andet. Mulighederne er uendelige og rejsedagbogen vil helt sikkert skabe et godt minde, og er en oplagt gave til dem, der enten har travlt med at rejse verden rundt eller drømmer om det.

Detaljer

  • Materiale: karton, papir
  • Mål: 17 x 22,5 x 1,5 cm
  • Bemærk: bogens tekst er på engelsk
2020-10-26T04:45:51+00:00