Har du brug for hjælp?

Rejse-smykkeboks til mænd fra Philippi

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Også mænd kan nu få deres helt egen smykkeboks i en meget stilfuld og maskulin udgave. Denne rejse-smykkeboks til mænd fa Philippi har plads til et ur og fire ringe, og er af læder og rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og lækkert look. Denne gave er perfekt til mænd, der ofte er på farten på eksempelvis forretningsrejser og derfor har brug for at pakke deres ting på en nem og sikker måde.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et af de værste mareridt er nok at man mister sit dyre ur eller sin vielsesring - både for mænd og kvinder. De fleste kvinder har dog smykkeskrin, hvor de kan opbevare deres smykker og derved undgå, at de bliver væk. Det er noget andet for mænd. Men med denne gave kan mænd nu også opbevare deres smykker og ure og derved undgå at miste dem. Denne flotte og smarte rejseboks til mænd fa Philippi har plads til et ur og fire ringe samt andre små værdigenstande. De kan ligge trygt og sikkert i den lille lomme i rejseboksen.
Smykkeskrinet til mænd kan stå på natbordet i dit hjem, men det kan også klappes sammen, lukkes og tages med, når du skal rejse - om det er en forretningsrejse eller familieferie, så er rejseboksen til mænd nem og praktisk at tage med. En perfekt gaveide til manden der har alt.

Detaljer

  • Materiale: læder og rustfrit stål
2020-09-18T19:59:13+00:00