Har du brug for hjælp?

RACKPACK - vinkølende kasse med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Smart, gennemtænkt og overraskende - denne vinkasse fra RACKPACK er ikke kun en fantastisk måde at overrække en lækker flaske vin på, du giver samtidig en vinkøler med flot indgravering. Så er gaven klar til at blive drukket ved den helt rigtige temperatur lige med det samme. Fed gave til vin-connoisseurs og livsnydere.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Det her er den perfekte gave, hvor du sikrer, at der er kølig vin hele sommeren. Den flotte vinkasse fra RACKPACK kan mere end bare overlevere en flaske vin, der er nemlig indbygget en vinkøler i! Det elegante og smarte design sørger ikke bare for, at du har kølig vin: Kassen er produceret af FSC-certificeret gran, som er miljøvenligt, så du kan jo passende smide en flaske naturvin i, og så har du en virkelig lækker gave til din mest økologiske ven.

Ud over det kan du få lavet en indgravering på helt op til 42 tegn fordelt på tre linjer, så vinkassen kan gøres endnu mere personlig.
Det er ikke kun udadtil at vinkassen er lækkert designet. Når du åbner kassen vil låget fæstne sig selv nederst på kassen med de flot integrerede magneter, og nu kommer det moderigtige indre, i kork, til syne. Kork isolerer, så når du sætter en kølet flaske vin ned i vinkassen, er du sikker på, at den holder temperaturen den næste 1,5 time. Det her er den helt rigtige gaveide til din ven, der interesserer sig for vin.

Detaljer

  • Beskrivelse: indgraveret vinkasse med indbygget vinkøler med korkisolering, kan holde vin kølig i ca. 1,5 time
  • Materiale: FSC-certificeret grantræ
  • Vægt: 1,1 kg
  • Bemærk: kun vinkasse/vinkøler, indhold medfølger ikke

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-11-18T08:29:49+00:00