Har du brug for hjælp?

R2D2-nøglering med lys

99 kr
Inkl moms
- +
Her er gaven til alle Star Wars-fans. Selv den største stjernekriger kan have brug for at blive oplyst, så hav altid denne smarte R2D2-nøglering med lys parat i dit nøglebundt. Det vil helt klart være nyttigt, hvis der går en sikring eller du mister noget i mørket om aftenen. Nøgleringen er designet som den søde og vittige robot R2D2 fra Star Wars og hjælper enhver bærer af nøglerne væk fra "the dark side". R2D2-nøgleringen er og bliver en suveræn gaveide til alle fans af Star Wars og ikke mindst R2D2.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Gør "the dark side" en smule lysere med en R2D2-nøglering med lys. Den lille nyttige robot fra Star Wars sidder klar i dit nøglebundt hvis lyset går eller du på anden måde har brug for at blive oplyst. Med denne nøglelygte i lommen eller i tasken er du altid forberedt på det værste ude i galaksernes verden. Både det detaljerede og gennemførte design af R2D2 og den praktiske lysfunktion vil helt sikkert lede dig på den rette vej ude i universet. Det er og bliver dermed den helt rigtig gave til alle fanatiske Star Wars-fans!
Nøgleringen med lys tager dig ikke bare med på en mental eventyrsrejse blandt galakserne, den er også en nyttig lille livsredder, som kan være behjælpelig i mange små uventede dagligdagssituationer ikke mindst ved mørkets frembrud! En skøn lille gaveide til både store og små fans, og oplagt som pakkekalendergave.

Detaljer

  • Beskrivelse: denne nøglering med lys er et officielt licenseret Star-Wars-produkt
2020-10-21T23:30:09+00:00